Un any més hem celebrat la diada Amics de la Sardana de l’Alt Urgell i ja en van 11. Estem molt contents amb l’acollida que ha tingut sempre aquesta festa, que marca també l’inici de les ballades al carrer i és esperada pels sardanistes tant  de la nostra comarca, com del veí principat d’Andorra.

Enguany no va ser menys: va tenir lloc el passat 26 de maig, començant a les 6 de la tarda, amb una audició de sardanes a la Plaça Major, a càrrec de la cobla “Ciutat de Girona”, que ens ha acompanyat durant aquests anys. A la mitja part, vam poder gaudir de les danses de l’esbart “ Arrels” de Lleida i al acabar l’audició, qui va voler va poder sopar a la plaça mateix, amb un menú que consistia en un pica-pica a base de pa amb tomàquet, embotits, truites de patata i d’espinacs, pizza, coca i cava.

El punt i final el va posar la mateixa cobla amb el concert dut a terme a les 10 de la nit, a l’església, i en el que es va fer un petit homenatge a Ricard Viladesau, ja que enguany es commemora el centenari del seu naixement.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/l3snoi35d0rg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420